Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Augusztus 03. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: radiofocus

Újra fizetni kell a parkolásért néhány helyen Salgótarjánban

Újra fizetni kell a parkolásért néhány helyen Salgótarjánban

Ismét fizetős lett a parkolás Salgótarjánban, a Füleki úti körforgalomnál.

Mint kiderült, az előző ciklusban megvalósított európai uniós város-rehabilitációs pályázat egyik feltétele volt az, hogy a felújított területen új, bevételnövelő fejlesztések is megvalósuljanak. A korábbi városvezetés új, fizető parkolóhelyek kialakításával teljesítette ezt a feltételt. Így aztán nem lehet az érintett területen ingyen parkolni, a szerződésszegés az egész támogatási összeg visszafizetését vonná maga után. Az előző önkormányzat kötelezettségvállalása az Acélgyári úti kolduspalotákat és azok környékét, az Apolló Centrumot és környékét, illetve az Arany János úti parkolókat érintette. A jelenlegi városvezetés a korábban leszerelt parkoló automatákból szerelt fel egyet a Füleki úti körforgalomnál, az Acélgyári kolduspalotáknál, és azért ott, mert ott található a legkevesebb parkolóhely, így ez érinti a legkisebb mértékben a lakosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.