Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Március 13. 20:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Ujhelyi István: gazemberség, amit a Fidesz művel

Ujhelyi István: gazemberség, amit a Fidesz művel

Csütörtökön (március 13-án) Mátraszelén tartott lakossági fórumot Boldvai László (MSZP), a kormányváltó Összefogás Nógrád megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Vendége Ujhelyi István (MSZP), az Országgyűlés alelnöke volt, aki ezúttal is őszintén mondott véleményt az egybegyűlteknek. Újhelyi egyebek mellett hangsúlyozta, hogy gazemberségnek tartja Orbán Viktor és kormányának hazugságpolitikáját, és gazemberségnek tartja, amit a társadalommal, az emberekkel és a gazdasággal műveltek 2010 óta.
- Bihartól Zaláig az a tapasztalatom, hogy az emberek nagy többsége valóban rádöbbent már, gazemberség az, amit műveltek Magyarországgal a hatalmon lévő fideszesek - mondta. - Gazemberség, ahogy tönkretették a gazdaságot, amilyen módon az emberek hétköznapjait, szociális kérdéseit, munkahelyeiket veszélyeztették. Hogy már azt hiszik, hogy semmi más nem lényeges, csak a statisztikai adatok csinosítása, a közmunka program 48 ezer Ft-os bérért, és ez pontosan elégséges Orbán Viktornak ahhoz, hogy bejelentse, Magyarország jobban teljesít” - fogalmazott a Parlament alelnöke.
Ujhelyi István szólt továbbá a demokrácia intézményrendszeréről – melyet véleménye szerint szintén tönkretettek, az új választási törvénynek köszönhetően pedig egy cirkusszá tették a magyar választásokat. Ugyanakkor arra buzdította a fórum résztvevőit, hogy a demokratikus Magyarországért, Kelet-Nógrád felemelkedéséért szavazzanak Boldvai Lászlóra, aki képviselőként a térség, így Mátraszele érdekében is sokat lobbizott az elmúlt évtizedekben.

(x)

Címkék: Boldvai László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.