Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Szeptember 15. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: 3100.hu

Új üzemrészt adott át a Mitsuba

Új üzemrészt adott át a Mitsuba

Az autóelektronikai berendezéseket gyártó Mitsuba Automotive Systems os Europe Kft. új épületrésszel bővíti gyártó és tároló kapacitásait Salgótarjánban.

A beruházás várhatóan 2017 végére készül el, amellyel 150 új munkahelyet teremt a cég. A fejlesztés 4,3 milliárd forintból jön létre, melyből 850 millió forint támogatást nyújt a magyar kormány.

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 14-én az új épületrészt, melyen beszédet mondott Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Hino Noboru, a Mitsuba-csoport elnök-vezérigazgatója is.

Hino Noboru elmondta: az új fejlesztéssel a raktározási és gyártókapacitás kétszeresére nőtt és az új egységben folyamatosan történik a gépsorok telepítése. Beszéde végén köszönetét fejezte ki a magyar kormány 850 millió forint támogatásáért.

Kép: szakéshordó törés az új üzemrész átadásán. /Macumura Tomojuki (a Mitsuba Autóalkatrész Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója), Szabó László (a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára), Hino Noboru (a Mitsuba-csoport elnök-vezérigazgatója)/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,