Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. November 23. 12:17, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Új technikai eszközök a rendőrőrsnek

Új technikai eszközök a rendőrőrsnek

A Magyarnándori Rendőrőrs munkatársai használhatják majd a helyi önkormányzat által adományozott távcsövet és a gépjárműpark tisztítására alkalmas magasnyomású mosót.

A Magyarnándori Közös Önkormányzati Hivatal épületében 2017. november 22-én Sándor István polgármester nagy értékű eszközöket adott át az önkormányzat nevében Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetőjének.

Az ünnepélyes keretek között lebonyolított átadáson részt vettek az önkormányzat képviselő testületének tagjai, a település lelkésze, illetve a rendőrség részéről Oman Attila címzetes rendőr alezredes, a Magyarnándori Rendőrőrs parancsnoka.

Sándor István polgármester az ünnepélyes átadás során kiemelte a település vezetőségének és a rendőrségnek a több évtizede fennálló kiváló együttműködését. Kihangsúlyozta, hogy 25 évvel ezelőtt az országban elsők között Magyarnándorban jött létre rendőrőrs, amely nagyban hozzájárul a közrend és közbiztonság javításához.

A község önkormányzata egy korszerű, nagy látótávolságú távcsövet, illetve a gépjárműpark tisztítására alkalmas magasnyomású mosót adományozott a rendőrségnek. Az új technikai eszközök a jövőben a Magyarnándori Rendőrőrs beosztottjainak munkáját segítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).