Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Július 03. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Új pszichoaktív anyagot állított elő

Új pszichoaktív anyagot állított elő

Egy 46 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rétsági nyomozók.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. László 46 éves nógrádi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. június 25-ét megelőzően - pontosabban meg nem határozható időpontban - nógrádi családi házának műhelyében, az előzetes szakértői vélemény alapján, új pszichoaktív anyagnak minősülő anyagot állított elő. A nyomozók a megtartott házkutatás alkalmával digitális mérleget, több mint 35 kilogramm zöldes barnás színű növényi törmeléket, több mint 50 gramm fehér színű port és egyéb, az új pszichoaktív anyag előállításához szükséges eszközöket és anyagokat találtak meg és foglaltak le.

V. Lászlót a lakásán - az új pszichoaktív anyag előállítása közben - a rendőrök tetten érték, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A gyanúsítottként kihallgatott férfi szabadlábon védekezhet. A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.