Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2015. Augusztus 10. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Új pszichoaktív anyagot adott át

Új pszichoaktív anyagot adott át

Az 55 éves férfi ellen vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a balassagyarmati nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. Lajos 55 éves balassagyarmati lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2015. február 2-án pénzért adott át új pszichoaktív anyagot több helyi lakosnak, akik azt elfogyasztották. A gyanúsított lakóhelyén megtartott házkutatáson a rendőrök nejlonszatyorba csomagolva mintegy 250 gramm, valamint további 25 alufóliába csomagolt, - összesen 136 gramm tömegű - zöldes barnás növényi törmeléket foglaltak le, mely a szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül.

A hatóság a T. Lajos ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:26, vasárnap | Helyi

Éjszakai vezetés – az okos karkötő nem enged elaludni

Személyre szabott módon figyeli és hívja fel a fáradó gépkocsivezetők figyelmét egy új technológia, amely egy uniós kutatás eredménye, amint arról a Horizon, az EU kutatási és innovációs magazinja hírt adott.

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.