Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 29. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: salgotarjan.hu

Új háziorvos Salgótarjánban

Új háziorvos Salgótarjánban

A „Szakembereket Salgótarjánba!” program keretében új háziorvos kezdte meg tevékenységét a város 12. számú körzetében.

A "Szakembereket Salgótarjánba!” program célja, hogy elősegítse a város jövője szempontjából értékes szakképesítéssel és szaktudással rendelkezők városban történő letelepedését, illetve, hogy a piacképes szakmával és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek szellemi tőkéjüket Salgótarjánba visszatérve, vagy itt letelepedve a város fejlődése érdekében kamatoztathassák. A program keretében Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata meghatározott időtartamra, 90%-os mértékű kedvezményes bérleti díjjal történő bérbeadással önkormányzati bérlakást biztosít a pályázók számára. A pályázó, dr. Lőrincz Attila a programhoz kapcsolódó rendeletben foglaltaknak megfelelően nyújtotta be pályázatát az önkormányzathoz. A szakember Marosvásárhelyen, az Orvos- és Gyógyszerészettudományi Egyetemet szerzett orvosi diplomát 1986-ban, majd 1998-ban háziorvostanból szakvizsgázott. A pályázóval történő szerződés megkötését a városi közgyűlés támogatta, így dr. Lőrincz Attila 2015. július 1-jétől Salgótarjánban, a 12. sz. felnőtt háziorvosi körzet háziorvosaként folytatja orvosi praxisát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.