Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Február 18. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Ügyességi verseny óvodásoknak

Ügyességi verseny óvodásoknak

A SKÁID Beszterce-lakótelepi Tagiskola játékos váltóversenyt rendez Salgótarján és körzete óvodás csapatainak.

A rendező iskola tornacsarnokába február 21-én, csütörtökön várják az indulókat, a verseny 10 órakor kezdődik majd. A bajnokságot harmadik alkalommal rendezik meg, tavaly a Gyermekkert Tagóvoda szerezte meg az első helyet.
A csapatokat 12 ovisnak (hat fiú és hat lány) kell alkotnia, életkori megkötés nélkül. Minden játékban egyszerre csak tíz gyermek szerepel (öt fiú és öt lány), de a versenyszámok között lehet cserélni.
A fiataloknak hét gyakorlatban kell bizonyítaniuk a bajnokság során: szlalomfutás váltóbottal, labdagurítás, nyusziugrás, dobás a szekrényre, akadálypálya, labdavezetés és „krumpliültetés” (labdák elhelyezése karikákban).
A győztes óvoda elnyeri a „Salgótarján bajnoka” címet és sportszerjutalomban részesül, míg a dobogós csapatok játékosai érmet kapnak. További részletekért és az ingyenes nevezésért a sramko.tibor@upcmail.hu címet kell felkeresni.

Címkék: óvoda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.