Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 20. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tyúktolvajok rendőrkézen

Tyúktolvajok rendőrkézen

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. Tamás 25 éves ipolytarnóci lakos és társai ellen.

B. Tamás megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy K. Gergely 22 éves ipolytarnóci lakossal együtt 2013. január 17. és 2013. május 2. közötti időben a kerítésen átmászva Ipolytarnócon lévő házak udvarára mentek be, ahol a baromfi ólakat felfeszítették és azokból tyúkokat tulajdonítottak el. A fiatalemberek egy ház udvarán lévő füstölő lakatját is leverték és abból különféle húsokat vittek el, valamint egy nyári konyhából élelmiszereket, konyhai eszközöket és egy termény tárolására szolgáló helyiségből búzát is eltulajdonítottak.
B. Tamás 2013. februárjában O. József 23 éves ipolytarnóci lakossal a nyitott kapun bement egy ugyancsak Ipolytarnócon lévő udvarra is, ahonnan tűzifát tulajdonítottak el. A rendőrök beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. B. Tamást és K. Gergelyt őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: tyúktolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...