Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Március 04. 11:05, hétfő | Helyi
Forrás: NMKI

Tűzgyújtási tilalom Nógrád megyében

Tűzgyújtási tilalom Nógrád megyében

Március elsejei hatállyal elrendelte Nógrád megyére vonatkozóan is a tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatósága. A tilalom felülírja a szabadtéri tűzgyújtásra vonatkozó önkormányzati rendeletben kijelölt lehetőségeket!

A mai naptól tehát tilos a tűzgyújtás a kijelölt tűzrakó helyeken, valamint az erdőterületeken és fásításokban, illetve az ezek határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon is, de tilos a parlag- és gazégetés is. A tűzgyújtási tilalom, azaz a fokozott tűzveszély időszaka március elsejétől, azaz mától visszavonásig él Nógrád megye teljes területére vonatkozóan.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.