Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2024. Május 23. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűzesetek és autóbaleset szerdán!!!

Tűzesetek és autóbaleset szerdán!!!

Letért az úttestről és egy fának ütközött egy személyautó,Papírhulladék és bútorok égtek,Két helyen kellett kidőlt fák miatt beavatkozniuk a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

Letért az úttestről és egy fának ütközött egy személyautó szerda reggel a 2122-es számú úton, Pásztó és Alsótold között. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, őt megfigyelés céljából kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Papírhulladék és bútorok égtek szerda délután egy salgótarjáni társasház lépcsőházában, az Úttörők útján. A tűz hatására egy nyílászáró károsodott és a lépcsőház falai kormozódtak. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói puttonyfecskendő segítségével eloltották a tüzet, majd eltávolították a megégett bútorokat az épületből. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy ágy szerda este Mátraverebélyen, egy Tátra téri családi ház hálószobájában. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a tüzet. Az egység kivitte az épületből az ágymatracot és átszellőztette a házat. Az egyik lakót kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Két helyen kellett kidőlt fák miatt beavatkozniuk a Nógrád vármegyei tűzoltóknak az elmúlt huszonnégy órában. Szerda reggel Ludányhalásziban, a Szent István úton távközlési vezetékekre dőlt egy fa, csütörtök hajnalban pedig a 22-es főúton, Balassagyarmat közelében egy másik fa az úttestre dőlt és akadályozta a járműforgalmat. Az előbbi helyen a szécsényi, az utóbbi helyen a balassagyarmati hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Indexkép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 13:00, vasárnap | Helyi

Rétvári Bence: gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás.

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára

2024. Június 16. 12:00, vasárnap | Helyi

Nyitrai Zsolt: már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója.

2024. Június 16. 10:00, vasárnap | Helyi

Voks 24 - Három hét van a választási plakátok eltávolítására!

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra.

2024. Június 16. 09:40, vasárnap | Helyi

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt!

Elkészült a katasztrófavédelem legújabb interaktív tesztje.