Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2012. Január 10. 13:16, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Ötszáznegyvenezer forintot loptak

Ötszáznegyvenezer forintot loptak

Trükkös tolvajokat fogtak a pásztói rendőrök.

2012. január 9-én egy egyházasdengelegi nő tett telefonon bejelentést a Pásztói Rendőrkapitányságra, amelynek során elmondta, hogy három ismeretlen férfi a bejelentést megelőzően bementek a szomszédjában lakó 88 éves, egyedül élő nőhöz és arra kérték,
hogy egy 20.000 Ft-os bankjegyet váltson fel részükre. Közben a néni figyelmét elterelték, és a lakásból eltulajdonították 540.000 Ft készpénzét.
A szemtanúk által megadott személyleírás és gépjármű adatai alapján azonnal körözvényt bocsátott ki az ügyelet, melyet követően a Pásztói Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei az M3-as autópálya hatvani felhajtója után a keresett gépkocsit feltartóztatták, a benne utazó két 31 éves személyt a rendőrkapitányságra előállították.
A kozsoki és kaposvári férfit nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság a gyanúsítottakat - mivel ellenük más hatóság előtt is hasonló jellegű bűncselekmények miatt van folyamatban eljárás – őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
Harmadik társukat még keresi a rendőrség.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 12:55, kedd | Helyi

Útlezárás versenyautó tesztelés miatt

A Zagyvaróna és Cered közötti útszakaszon időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani.

2020. Június 02. 11:30, kedd | Helyi

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen a szlovákiai Léván és a Nógrád megyei Somoskőn.

2020. Május 29. 12:58, péntek | Helyi

Különélő feleségét bántalmazta – letartóztatásba került

A Pásztói Járási Ügyészség egy huszonöt éves Nógrád megyei férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, aki súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét.

2020. Május 29. 12:00, péntek | Helyi

A Zenthe Ferenc Színház már készül az új évadra

A Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hivatalosan is lezárta a 2019/2020-as színházi évadát. A koronavírus járvány miatt hozott intézkedések már március közepén félbeszakították a próbafolyamatokat.