Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Február 12. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Trükkös lopás Nőtincsen

Trükkös lopás Nőtincsen

Egy idős nő pénzét vitték el a tolvajok.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére érkezett a bejelentés, miszerint egy idős nőt, nőtincsi családi házában két ismeretlen férfi kereste fel és pénzváltásra kérték meg. A néni a lakásába az idegeneket beengedte, majd az egyik személy elterelte a sértett figyelmét, míg a társa a lakásban kutatott és a megtakarított pénzt eltulajdonítva a helyszínről távoztak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a trükkös tolvajok nem csak pénzváltás ürügyén, de vizet kérve, szolgáltató munkatársának, vagy hatóság tagjának magukat kiadva is szándékozhatnak bejutni otthonaikba. A szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek fényképes igazolványt!

Kérjük az időseket, különösen az egyedül élőket, hogy ne engedjenek be lakásukba idegeneket! Szükség esetén hívják fel hozzátartozóikat, vagy szomszédjukat; az ismeretlen látogatónak mondják meg, hogy jöjjön vissza később!

Ha bűncselekmény áldozatává váltak, vagy gyanús körülményt észlelnek, azonnal tegyenek bejelentést a 112-es segélyhívó számon!

Képünk illusztráció.

Címkék: Nőtincs, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)