Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Augusztus 22. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Triplázhat a Fidesz polgármester-jelöltje Balassagyarmaton

Triplázhat a Fidesz polgármester-jelöltje Balassagyarmaton

Jó eséllyel triplázhat Balassagyarmaton a polgármesteri székben Medvácz Lajos.

Miután a baloldalnak nem sikerült közös jelöltet állítani, így várhatóan ezek a pártok külön-külön indulnak. Minderről a helyi baráti kör hírportálja ír, utalva arra is, hogy a DK balassagyarmati elnöke Facebook-oldalán jelezte, meghiúsult a baloldali összefogás, pártjuk önálló jelölteket indít. Így lehetséges, hogy a jelenlegi koalíció legerősebb kihívója a Jobbik lesz, amely a tavaszi választásokon már megelőzte az akkor még „egyesített" baloldalt. Egyébként sem a Jobbik, sem a baloldali, sem más pártok, civilek polgármester-jelöltjei hivatalosan még nem ismertek. Korábban viszont már rádiónk is beszámolt arról, hogy a Fidesz-KDNP ismét Medvácz Lajost jelölte, és alig van kétség abban, hogy Csach Gábor lenne újfent az alpolgármester. Amennyiben Medvácz Lajos bizalmat kap a harmadik ciklusra is, felzárkózna az eddig leghosszabb ideig hivatalban lévő neográdi Dr. Horváth Sándorhoz, aki először 1927-ben ült a balassagyarmati városvezetői székbe.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Balassagyarmat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,