Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Június 30. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Tóth Gabi menyasszony lett

Tóth Gabi menyasszony lett

Menyasszonyi ruhába bújt Tóth Gabi. A dögös énekesnőt egyelőre nem párja vezette oltár elé, hanem Kasza Tibor objektívje előtt pózolt.

 

Gabi elmondta, hogy szívesen mondott igent az egyik esküvői magazin felkérésére. Annál is inkább, mert nagyon örül annak, hogy ma már extravagánsabb öltözéket is választhat magának egy menyasszony, és nem muszáj konzervatív ruhába bújnia. Az énekesnő arról is beszélt, hogy Rolival még nem terveznek esküvőt, hiszen ők egy nagyon spontán páros, de majd az egybekelésnek is eljön az ideje.

A ruhakollekciót, amelyben Gabi pózolt Makány Márta tervezte. A darabok egytől egyig nagyon jól álltak az énekesnőnek, a kihívóbbaktól a szolidabbakig. Még az is elképzelhető, hogy az egykori magasztáros ezek közül a ruhák közül választ magának egyet a nagy napra, hiszen mindegyik remekül illik stílusához, és impulzív lényéhez és dögös alakját is kiemelik.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára