Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 11. 11:10, péntek | Helyi
Forrás: police

Toborzással egybekötött nyílt nap

Toborzással egybekötött nyílt nap

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületében várták az érdeklődőket.

Nyílt napot rendeztek a Salgótarjáni és a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon a napokban. A két rendezvényt Ponyi Béla r, ezredes a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője, valamint Fábián Bertold r. őrnagy a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetője nyitotta meg, és egyben köszöntötte a megjelenteket.
Az érettségi előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá megismerkedhettek az életpálya előnyeivel, a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A program végén az érdeklődők átvehették a felvételi egységcsomagot, amelyekből a tanulók bővebben tájékozódhattak a felvételi követelményekről és a jelentkezési határidődről.
A nyílt nap keretében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja a határvadász-képzés részleteiről és a felvételi követelményeiről is tájékoztatta az érdeklődőket. A programok keretében a diákoknak lehetőségük nyílt arra, hogy valósabb képet kapjanak a rendőri hivatásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,