Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. November 26. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Toborzás Szécsényben

Toborzás Szécsényben

Osztályfőnöki órán ismerkedtek a rendőri életpályával és munkával a szécsényi diákok.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola végzőseinek tartottak 2015. november 25-én a Magyar Honvédséggel közös előadást a szécsényi rendőrök. Az előadáson a rendőri életpálya előnyeit, a szakma szépségeit, illetve a felvételi követelményeket ismertette az érettségi előtt álló fiatalokkal dr. Benkó Norbert címzetes rendőr százados, a Szécsényi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója.

A Rendőrség tiszti és tiszthelyettesi állománykategóriájának utánpótlása biztosítása érdekében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2015. november 1-jén indult meg a toborzási tevékenység. Az előadásokon és nyílt napokon a rendőrök saját élményeiken keresztül mutatják be a rendőri pálya sokszínűségét és ráirányítják a figyelmet, hogy miért is jó a rendőrség állományába tartozni.

Várják a rendőri hivatást élethivatásként választó érdeklődők jelentkezését!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.