Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2016. December 24. 09:47, szombat | Helyi
Forrás: 3100.hu

Többször megütöttek egy salgótarjáni buszsofőrt

Többször megütöttek egy salgótarjáni buszsofőrt

Egy 24 éves salgótarjáni férfit vettek őrizetbe a nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves salgótarjáni lakos ellen. A férfit és ismerősét csütörtökön kora este az egyik salgótarjáni menetrend szerint közlekedő helyi járati buszon viselkedett vállalhatatlanul. Ezért a jármű elhagyására szólította fel őket a busz sofőrje. Az őrizetbe vett férfi dulakodni kezdett vele, majd a buszról leszállva a földre rántotta a sofőrt. Ezt követően több alkalommal, ököllel is megütötte a sofőrt, aki a bántalmazás következtében megsérült

A 24 éves salgótarjáni lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ez idén már a második ilyen eset, melyből rendőrségi ügy lett. Márciusban a Forgách-telepen bántalmazták az egy helyi járati busz sofőrjét. Erről akkor itt írtunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.