Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 04. 13:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Több pincébe törtek be - videóval

Több pincébe törtek be - videóval

Három férfit fogtak el és vettek őrizetebe a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 2-án 1 óra 55 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik salgótarjáni társasház pincéjébe furcsa zaj hallatszik, feltehető, hogy oda betörtek.

A rendőrök a bejelentést követően pár perccel a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves B. Zsolt salgótarjáni lakost, valamint rövid időn belül lakásukon további két társát, a 21 éves Sz. A. Richárd és a 23 éves R. Richárd salgótarjáni lakosokat.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a három férfi 2019. november 2-án a bejelentést megelőzően az egyik salgótarjáni társasház pincéjének ajtajáról a lakatot lefeszítették, és onnan különböző szeszes italokat vittek el.

A három férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. október elejétől 2019. november 2-ig a megyeszékhely belterületén több épületbe bementek, ahol további 4 pince ajtaját felfeszítették és onnan kerékpárokat, bútorokat, különböző szerszámokat és háztartási eszközöket loptak el. A gyanúsítottak ezen túlmenően további 16 pincehelyiség és padlástér ajtaját, vagy ablakát rongálták meg, azonban oda vagy nem sikerült bejutniuk, vagy oda bejutva nem tulajdonítottak el semmit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított három férfit a rendőrök őrizetbe vették, és 1 rendbeli lopás bűntett és 21 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók az eltulajdonított értékek jelentős részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.