Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Augusztus 23. 08:13, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Több millió forintot lopott el egy salgótarjáni nő

Több millió forintot lopott el egy salgótarjáni nő

A rendőrségi felvételek alapján az ellopott összeg meghaladja a négymillió forintot. Egy 40 éves salgótarjáni nőt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 40 éves salgótarjáni nő ellen. Úgy tűnik, hogy a nő az augusztus 19-ét megelőző két hónapban – ennél pontosabban meg nem határozható időpontban – az egyik salgótarjáni lakóházban található zárt szekrény kulcsát magához vette és azt többször kinyitotta. A szekrényből, a külön borítékokban tárolt és összesen négy sértett tulajdonát képező készpénzből rendre nagyobb összegeket tulajdonított el.

A nőt a rendőrök elfogták, előállították és kihallgatták, mely során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az eltulajdonított készpénz egy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.