Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Október 22. 12:05, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Útlezárások a nemzeti ünnepen

Útlezárások a nemzeti ünnepen

Útlezárással párosul Nógrád megye több városában is az október 23-i megemlékezés.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott közlemény szerint Bátonyterenyén, a nemzeti ünnep alkalmából rendezendő fáklyás felvonulás ideje alatt október 22-én 17 óra 30 perc és 18 óra 15 perc között lezárják a Szent Anna Kápolna - Rimay út - Kossuth út - Ózdi út - Fáy András Szakközépiskola útvonalat. A lezárás félpályát érint, a felvonulást menet közben biztosítják, a forgalmat a másik sávban felváltva biztosítják. Balassagyarmaton október 23-án, az ünnepi megemlékezés ideje alatt 15 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között a rendőrök a Bajcsy-Zsilinszky út 6. és a Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám közötti útszakaszt zárják le. Az útzárat a Deák út, Kossuth út , Ady út útvonalon kerülhetik ki az autósok. Szintén 23-án, Salgótarjánban, az „1956 méteres emlékfutás” miatt reggel fél kilenctől délután fél kettőig zárják le a Rákóczi út 655 méteres szakaszát. A lezárt útszakaszt a Munkás út, Szerpentin út, Damjanich út, Meredek út, Pécskő út felé kerülhetik ki a közlekedők. Fáklyás felvonulás miatt kért útlezárást a rendőrségtől Mátramindszent önkormányzata, a községben október 23-án 17 óra 30 perc, és 18 óra 30 perc között a Községi Temető - Felszabadulás út – Kossuth út - Rákóczi út – Vasútállomás útvonalat zárják le. Az útlezárás itt is félpályát vesz igénybe.

Címkék: útlezárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.