Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 31. 13:41, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tisztújítás a megyei kézilabdázóknál

Tisztújítás a megyei kézilabdázóknál

Hosszú évek tehetetlensége után új elnökséget választott a Nógrád Megyei Kézilabda Szövetség.

Babják János elnök 2004-ben bekövetkezett halála óta nem sikerült küldöttgyűlést „tető alá hozni”, ez időszak alatt megbízott vezetőként Mulicza Ferenc irányította a sportág helyi életét.
A mostani tisztújítás alkalmával az elnöki posztra csupán egyetlen jelölt akadt. Lombos István balassagyarmati sportvezetőt, a város korábbi polgármesterét így nyílt szavazással egyhangúlag választották meg elnöknek az egyesületek képviselői. Az ötfős elnökségbe rajta kívül a balassagyarmati Fábri Sándor, a salgótarjáni Rácz Viktor és Szabó Attila, valamint a pásztói Szabó Zsolt került.
Az új elnök legfontosabb feladatainak a sportág szereplői között meglévő személyes ellentétek lecsillapítását, tettre kész napi szervező munkát, a megyei férfi – és női bajnokság felélesztését, illetve az országos szövetséggel való kapcsolatok erősítését emelte ki.
H.H.

Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.

2024. Április 23. 10:16, kedd | Helyi

Több mint harmincmillió látogatót várnak Rómába a 2025-ös szentévben.

Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel.