Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 02. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: police

Tisztelgés hősi halottaink előtt

Tisztelgés hősi halottaink előtt

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői és munkatársai mindazon rendőrök és határőrök emléke előtt tisztelegtek, akik szolgálat közben haltak hősi halált.

Halottak napja alkalmából dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és helyettesei 2020. október 30-án emlékeztek meg a rendőrség és a határőrség hősi halottairól.

A főkapitányság munkatársai Kocsis János határőr százados, Nyikos Sándor határőr törzsőrmester és Sipka József határőr törzsőrmester hősi halottak tiszteletére készült márványtáblánál rótták le kegyeletüket, és tisztelegtek továbbá az állományból elhunyt munkatársak emléke előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.