Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 05. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Tetten érték a betörőket

Tetten érték a betörőket

Két 29 éves nőt és egy 29 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Károly 29 éves ecsegi lakos és két nő társa ellen.

Egy ecsegi ingatlan tulajdonosa és hozzátartozói 2016. május 3-án 17 óra körüli időben érkeztek haza otthonukba, ahol a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két nő ruhaneműket készített össze zsákokba. A sértett a rendőrséget értesítette és a gyanúsítottakat a helyszínen visszatartotta. A beszerzett adatok alapján a ház lakóinak hosszabb idejű távollétét kihasználva a két ecsegi nő és B. Károly az ingatlanba többször visszatérve bementek, ott kutatást végeztek, majd a lakásból berendezési és használati tárgyakat – köztük műszaki cikkeket, fürdőszoba-felszereléseket, ruhaneműket és játékokat – tulajdonítottak el.

A pásztói nyomozók mindhárom személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyak jelentős részét felkutatták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,