Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2022. Január 06. 14:50, csütörtök | PR
Forrás: (X)

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Az állami támogatásokból sok tetőtérbeépítés történik mostanában. A tetőtérbe való feljutás néha problémás lehet, ezért fontos, hogy például kerüljön csúszásgátló a lépcsőre, amivel biztonságosabbá tehető a közlekedés

Attól függetlenül, hogy milyen lépcsőt sikerül a tetőtérbe való feljutáshoz beépíteni, érdemes gondoskodni a család biztonságáról. Az egyik ilyen ötlet lehet csúszásgátlót rakni a lépcsőre. Megmutatjuk, hogyan segít.

Egyszerű biztonsági eszköz a csúszásgátló a lépcsőn

Ahogy nőnek a srácok, szeretnének saját kis birodalmat. Praktikus megoldás hát, ha a gyerekszoba kerül az utólag kialakított tetőtérbeépítés során az emeletre. A gyerekek azonban szertelenek, szaladgálnak és a biztonság a legutolsó dolog, amire figyelnek. Akár fa, akár kő a lépcsőfokok anyaga, igen csúszósak lehetnek, aminek a szaladgálás közben szomorú vége lehet. Éppen ezért kell a szülőknek gondoskodni róla, hogy legyen csúszásgátló a lépcsőn.

Ha a család idősebb tagjai is jönnek segíteni, akkor számukra is nagy segítség lehet a csúszásgátló a lépcsőn. Olyan csúszásgátlók is kaphatók, amik fényvisszaverő réteggel vannak ellátva, így segítik a közlekedést olyan lépcsőkön is, ahol nincs megfelelő világítás.

Hogy néz ki a csúszásgátló?

A lépcsőre helyezhető csúszásgátló alapvetően egy öntapadó szalag, aminek a felülete érdes, így biztonságos fogást nyújt a lábak számára legyenek akár cipőben, zokniban vagy mezítláb. A csúszásgátlót a lépcsőre lehet ragasztani a biztonsági réteg lehúzása után, és kézzel is könnyedén téphető, de érdemes inkább vágni a szalag végét. A felragasztás előtt alaposan tisztítsuk meg a lépcsőfokok felületét, hogy jobb tapadást biztosítsunk, de az öntapadó réteg gyorsan köt, így felhelyezés után azonnal használható a lépcső.


Ne félj használni a csúszásgátlót a lépcsőn!

A csúszásgátló szalag rendkívül tartós, nyugodtan takaríthatod a lépcsőt tisztítószerekkel és fel is moshatod, nem fog lejönni a szalag. A jó minőségű csúszásgátló szalag olyan tartós, hogy akár kültérre is használható.

Ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is a szalag, és nagy tapadóereje miatt akár fa, akár kő felületre is alkalmazható, így lényegében bármilyen lépcsőt biztonságosabbá tehetünk vele.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.

2022. Április 06. 14:55, szerda | PR

Ösztöndíjprogramot indított a Jánosik Kft. és a DVTK

Első ízben, Katona Csenge Zoé, a DVTK Kosárlabda Akadémia fiatalja, az U16-os csapat tagja lett idén az 500.000 Ft értékű DVTK-Jánosik ösztöndíj díjazottja.

2022. Március 22. 10:09, kedd | PR

Álláshirdetésnél fontos a cég bemutatása

Milyen a jó álláshirdetés? Sokan felteszik ezt a kérdést és a válaszok is sokfélék lehetnek, vannak azonban olyan alappillérek, melyeket érdemes figyelembe vennie annak, akik releváns jelentkezőkre vár.