Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 19. 11:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

A salgótarjáni rendőrök a 45 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárásban őrizetbe vették.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2021. április 17-én 11 óra 28 perckor a megyeszékhely belterületén vontak intézkedés alá egy gépjárművezetőt. A sofőr nem tartotta magánál vezetői engedélyét, és semmilyen más személyazonosító okmányát sem, így a rendőrök a férfit adatai elmondása alapján ellenőrizték a nyilvántartásban. A hatóság tagjai megállapították, hogy a 45 éves B. Attila testvére adatait adta meg részükre – amelyet a rendőrök közokiratba foglaltak –, továbbá azt is, hogy őt a Salgótarjáni Járásbíróság 2021. október 25-ig eltiltotta a közúti járművezetéstől.

B. Attilát a rendőrök elfogták, előállították és közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából – őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 14:30, szerda | Helyi

Hamisan vádaskodott, majd eltörte egy férfi állkapcsát, négy és fél év börtönt is kaphat

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 30 éves, visszaeső férfival szemben, aki hamisan vádolta lopással ismerősét, majd nem sokkal ezután súlyosan bántalmazott egy ittas férfit.

2021. Május 12. 14:28, szerda | Helyi

Továbbra is tart a \"Zebra terv\"

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb, legsérülékenyebb résztvevői, amely indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk.

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.