Városlista
2021. június 21, hétfő - Alajos

Hírek

2020. Július 29. 13:11, szerda | Helyi
Forrás: police

Testi sértés, lopás és magánlaksértés miatt vették őrizetbe

Testi sértés, lopás és magánlaksértés miatt vették őrizetbe

A salgótarjáni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 23 éves helyi lakost.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűntett, súlyos testi sértés bűntett és magánlaksértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Richárd 23 éves salgótarjáni lakos ellen.

A férfi 2020. június 30. és július 23. közötti időszakban több salgótarjáni ingatlan területéről tulajdonított el értékeket. Egy telephely területéről személygépkocsi szétbontott katalizátorát vitte el, majd további két családi házba is betört, onnan villany-, illetve gáztűzhelyt lopott el. A gyanúsított a sértetteknek több százezer forint kárt okozott.

A terhelt 2020. július 12-én a megyeszékhelyen egy ingatlanba az ott lakó nő beleegyezése nélkül kísérelt meg bemenni. Az ablakot betörte, illetve a bezárt ajtóba kívülről több alkalommal belerúgott. Pár nappal később a sértettet hangos szóváltást követően bántalmazta, többször megrúgta, és egy szerszámnyéllel megütötte. A nő a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit 2020. július 28-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 12:05, péntek | Helyi

Sújtókéssel támadt szomszédjára a bátonyterenyei férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a 34 éves férfi ellen,

2021. Június 18. 10:00, péntek | Helyi

Hőségben is fokozott figyelemmel vezessenek!

A következő napokban Nógrád megyében is tartós hőség várható; ilyenkor a közlekedés résztvevőinek is nagyobb figyelemre, türelemre van szüksége.

2021. Június 18. 09:03, péntek | Helyi

Quadot lopott

Az egyik magyargéci telephelyről tulajdonította el a járművet az a 20 éves férfi, akit elfogtak a szécsényi rendőrök.

2021. Június 17. 14:52, csütörtök | Helyi

Podcast a biztonságos nyári vakációról

Elkészült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság második podcast adása, amelyben a rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési előadója és a vöröskereszt munkatársa nyújt hasznos tanácsokat szülőknek és gyermekeknek.