Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 22. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Tényleges életfogytiglanit kapott az édesanyját meggyilkoló dejtári férfi

Tényleges életfogytiglanit kapott az édesanyját meggyilkoló dejtári férfi

Tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék azt a férfit, aki különös kegyetlenséggel gyilkolta meg édesanyját 2011 áprilisában Dejtáron. Az ítélet nem jogerős

M. Károlyt különös visszaesőként, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntette, és annak kísérlete miatt ítélte el a bíróság - mondta a bíróság szóvivője, Barsi József.
Ismertette: a vádlott édesanyjával, annak testvérével és 97 éves nagyanyjával lakott együtt Dejtáron. 2011. április 20-án összeveszett családtagjaival, a vita hevében rátámadt édesanyjára, majd az asszony védelmére kelő rokonaira is. Nagybátyja súlyosan, nagyanyja könnyebben sérült, édesanyját pedig a ház udvarán haláláig rugdosta és taposta. Ezt követően az időközben riasztott és a helyszínre érkező rendőröket is megtámadta egy fejszével.
A férfi a gyilkosság előtt másfél évvel, 2009 decemberében kedvezménnyel szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből, amit akkor emberölés bűntettének kísérlete miatt szabtak ki rá.

Képünk illusztráció.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,