Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Október 18. 12:55, kedd | Helyi

Telefontolvajok a focimeccsen

Telefontolvajok a focimeccsen

Mérkőzésd közben az öltözőből loptak el mobiltelefonokat az etesi futballpályán.

2011. október 16-án délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Etes községben a futballpálya öltözőjébe a mérkőzés közben ismeretlenek besurrantak, és onnan három mobiltelefont tulajdonítottak el. Szemtanúk elmondták, hogy a helyszínen korábban két személyt láttak az épületbe bemenni.
Az intézkedő rendőrök adatgyűjtést végeztek, mely során megállapították, hogy három labdarúgó fogasra felakasztott ruhájának zsebéből tulajdonították az elkövetők az összesen mintegy harmincezer forint értékű készülékeket.
A járőrök rövid időn belül felkutatták, elfogták és elállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 14 éves mátraszelei és a 16 éves bátonyterenyei személyeket, akiket lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A telefonokat tulajdonosaik a helyszínen visszakapták.

Címkék: lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:45, kedd | Helyi

Múzeumok éjszakája - Több helyszínen is várják a haditechnika iránt érdeklődőket.

A Bálna Honvédelmi Központ mellett a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, a börgöndi repülőtér és a Pintér Művek Haditechnikai Park is várja a haditechnika iránt érdeklődőket június 22-én, a Múzeumok éjszakáján.

2024. Június 18. 08:21, kedd | Helyi

NGM: a melegben végzett munka veszélyeire figyelni kell!!!

A következő napokban várható hőhullám miatt több oldalas, a melegben betartandó munkavédelmi szabályokat ismertető tájékoztatót tett közzé.

2024. Június 18. 08:15, kedd | Helyi

Kánikula és napsütés!

Meleg, napos idő várható kevés gomolyfelhővel, fátyolokkal. Csapadék nem valószínű.

2024. Június 18. 08:00, kedd | Helyi

EM-NGM: július elsején indul az otthonfelújítási program.

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.