Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2020. Május 21. 15:48, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Tehergépkocsi-vezetők figyelmét hívták fel a rendőrök

Tehergépkocsi-vezetők figyelmét hívták fel a rendőrök

Nógrád megyében lakott területen kívül csak főúton, autóúton közlekedjenek a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szórólapokat készített, és ezzel hívja fel a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépjárművek vezetőinek a figyelmét a balesetek megelőzésére. A szóróanyagban a járművezetőket magyar, angol, szlovák és lengyel nyelven figyelmeztetik a rendőrök, hogy Magyarországon lakott területen kívül csak főúton, autópályán és autóúton közlekedhetnek.

Az írásbeli felhívást az egyenruhások azoknál a Nógrád megyei határátkelőhelyeknél helyezték el, melyeknél a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó nehéz tehergépkocsik áthaladása engedélyezett, illetve Nógrád megye nyugati részén található ipari parkokban, ahol folyamatos a teherszállítás ezekkel a járművekkel.

Az elmúlt időszakban több alkalommal előfordult, hogy a nehéz tehergépkocsik a főútvonalat elkerülve, számos balesetveszélyes helyzetet teremtve alacsonyabb rendű útvonalakon közlekedtek a határátkelőhelyek felé.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 13:19, péntek | Helyi

Mindent vitt a szécsényi betörő

Gyanúsítottként hallgattak ki egy 38 éves férfit a nyomozók.

2020. Június 04. 10:55, csütörtök | Helyi

Elfogták a körözött személyt

Elfogatóparancs volt érvényben egy 31 éves férfi ellen.

2020. Június 04. 10:49, csütörtök | Helyi

Piktogrammal a gyalogosok biztonságáért

Nógrád megyében is előzzük meg, hogy balesetet szenvedjen egy mobilt, vagy fülhallgatót használó gyalogos.

2020. Június 03. 15:06, szerda | Helyi

Kutyákkal és lóháton Nógrád megye biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén teljesítenek szolgálatot a Készenléti Rendőrség munkatársai.