Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Május 21. 15:48, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Tehergépkocsi-vezetők figyelmét hívták fel a rendőrök

Tehergépkocsi-vezetők figyelmét hívták fel a rendőrök

Nógrád megyében lakott területen kívül csak főúton, autóúton közlekedjenek a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szórólapokat készített, és ezzel hívja fel a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépjárművek vezetőinek a figyelmét a balesetek megelőzésére. A szóróanyagban a járművezetőket magyar, angol, szlovák és lengyel nyelven figyelmeztetik a rendőrök, hogy Magyarországon lakott területen kívül csak főúton, autópályán és autóúton közlekedhetnek.

Az írásbeli felhívást az egyenruhások azoknál a Nógrád megyei határátkelőhelyeknél helyezték el, melyeknél a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó nehéz tehergépkocsik áthaladása engedélyezett, illetve Nógrád megye nyugati részén található ipari parkokban, ahol folyamatos a teherszállítás ezekkel a járművekkel.

Az elmúlt időszakban több alkalommal előfordult, hogy a nehéz tehergépkocsik a főútvonalat elkerülve, számos balesetveszélyes helyzetet teremtve alacsonyabb rendű útvonalakon közlekedtek a határátkelőhelyek felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.