Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Március 30. 17:38, szombat | Helyi
Forrás: gazdasagportal/web/zsuffa csaba

TAVASZ ÉS NYÁR - TIPPEK - MAGYARORSZÁG LEGOLCSÓBB TERMÁLFÜRDŐI

TAVASZ ÉS NYÁR - TIPPEK - MAGYARORSZÁG LEGOLCSÓBB TERMÁLFÜRDŐI

PÉNZTÁRCABARÁT FÜRDŐTIPPEK - AZ INFONÓGRÁD - SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE OLVASÓI SZÁMÁRA

1., A nádudvari fürdő

A teljes árú belépőt jelenleg legalacsonyabb áron a Hajdú-Bihar vármegyei nádudvari fürdő kínálja. Mindössze 1500 Ft-ot kérnek az egész napos jegyért. Azonban nem árt sietnünk, ha ilyen olcsón szeretnénk mártózni az ásványi anyagokban gazdag vízben, mivel március 31-én karbantartás kezdődik a fürdőben, amely egészen a strandszezon kezdetéig tart.

2.,Mezőtúr fürdője

választhatjuk a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Mezőtúr fürdőjét is, amely mindössze kétszáz forinttal drágábban kínálja a belépőt. Ezért cserébe a gyógymedence mellé úszómedencét és élménymedencét is kapunk.

3.,Mesteri

A Dunántúlon csupán egy olyan termálfürdőt találunk, ahová 2000 Ft-nál alacsonyabb áron léphetünk be. A Vas vármegyében, Sárvár közelében található Mesteriben 1900 Ft-ért öt medencében mártózhatunk meg a helyi termálfürdő földes-meszes termálvizében.

4.,Nosztalgia Fürdő

Kevesen tudják, hogy Egerszalókon a sódombjairól nevezetes Saliris Fürdő közvetlen szomszédságában egy rendkívül pénztárcabarát fürdőt is találunk. A Nosztalgia Fürdő névre keresztelt kis termálfürdő ugyanazt a vizet kínálja télen-nyáron látogatható szabadtéri medencéiben, azonban a nagy testvér árainak töredékéért.

5.,Sárrét Kincse

Szintén nem éri el a 2000 Ft-ot a püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdő belépője. A Hajdú-Bihar vármegyében található fürdő fizikoterápiás és balneoterápiás kezeléseket kínál a gyógyulni érkező látogatóknak, de szanuák, szoláriumok és kozmetikai szolgáltatások is rendelkezésre állnak. Ez a környék bővelkedik a pénztárcabarát fürdőzési lehetőségekben. Kevesebb mint 40 kilométerre,

Békés vármegyében, Füzesgyarmaton található a

6., Kastélypark Fürdő

amely kül- és beltéri gyógyvizes medencékkel, szaunával és 1950 Ft-os belépővel szintén kiváló ár-érték arányú kikapcsolódást kínál.

7., Tóalmás

Épp 2000 Ft-ot kérnek a teljes árú belépőért a szintén Békés vármegyei Nagyszénáson, a Szolnok közelében található Tiszaföldváron és a Pest vármegyei Tóalmáson.

8.,Tótkomlós

Kicsit drágább, de még 2500 Ft alatt marad a belépő Kiskunhalason és az ország délkeleti csücskében található Tótkomlóson.

SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE 😃
ADJUNK minél többet, minél TÖBBEKNEK! Csatlakozzon olvasóinkhoz!

InfoNógrád híroldal csoport
https://www.facebook.com/groups/infonograd
HÍROLDAL:
https://www.infonograd.hu
SPORTHÍREK:
https://www.facebook.com/groups/infongrad.sporthirek
AUTÓSOK SALGÓTARJÁNBAN:
https://www.facebook.com/groups/autosok.salgotarjanban
TikTok:
https://www.tiktok.com/@infonograd
Threads:
https://www.threads.net/@infonograd_hiroldal
Insta:
https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
#InfoNógrád #hírek #hírcsatorna #érdekességek #események #videók #programok #online #Salgótarján #Nógrádvármegye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.