Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 22. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Tarjáni thai-boksz sikerek

Tarjáni thai-boksz sikerek

Nemrég Szentendrén kerültek megrendezésre a magyar thai-boksz amatőr és profi liga (IFMA szabályrendszer) döntői, ahol ismét szerepelhettek a Salgó Fight SE (SFSE) sportolói.

A salgótarjániak két edzőtáborral is készülnek a következő szezonra, amely ezúttal is a nógrádi megyeszékhelyen veszi majd kezdetét október közepén.
Szentendrén kiderült, hogy az egyes súlycsoportokban ki szerzi meg az idei magyar bajnoki címeket, melyekért öt salgótarjáni szállt harcba. A mezőny az egész szezonban mutatott teljesítményük alapján állt össze, a résztvevők a korábbi állomásokon szerezhettek jogosultságot a szezonvégi gálára. Az SFSE indulói közül Békési Alex bajnoki címet szerzett, miután a 71 kilós junior bokszoló ellenfele nem vállalta a döntőt.Az edzőtáborozók egy csoportja (balról): Tóth Attila, Kövesi Tibor, Oravecz Gergő, Nagy Artúr, Gerhard Patrik, Kiss Balázs és Békési Alex.
A kadett 63,5 kilósok között Rácz Ádám ezüst-, Lőcsei Gergő pedig bronzérmet szerzett. Felnőtt 81 kilóban Kiss Balázs vívta a legnívósabb meccset. A négyfős súlycsoportban simán nyerte az első meccsét, a döntőben azonban – a tavalyi fináléhoz hasonlóan – minimális arányú (1-2) pontozásos vereséget szenvedett. A felnőttek 67 kilós mezőnyében – a szezon során kiválóan szereplő – Sőregi Patrik is második helyen végzett, pontozásos veresége után.
A klub nyolc versenyzője nemrég Hajdúszoboszlón vett részt egy edzőtáborban, ahol a mieink a válogatott kerettel együtt készülhettek. Még augusztusban öten az egriekkel is együtt táboroznak.
Az egész klub megkezdte a felkészülést a következő szezonra, melynek nyitó állomása – idén immáron negyedik alkalommal – Salgótarjánban lesz. Október 12-én nemzetközi ellenfelek ellen versenyezhet a magyar mezőny. A délben kezdődő amatőr küzdelmek során, valamint a késődélutáni – tárgy-, és pénznyereményekért zajló – profi gálán is találkozhatunk majd salgótarjániakkal.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: thai boksz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.