Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2015. November 10. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Talált bankkártyával fizettek

Talált bankkártyával fizettek

Egy talált bankkártyával fizetett a két férfi és egy nő, akiket a balassagyarmati rendőrök rövid időn belül azonosítottak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Gy. 29 éves balassagyarmati férfi, B. J. 33 éves és B. J.-né 30 éves litkei lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a minap B. Gy. és B. J. az általa egy buszmegállóban talált bankkártya felhasználásával egy dohányboltban dohánytermékeket vásárolt. Ezt követően a bankkártyát a két férfi átadta B. J-né részére, aki azzal egy élelmiszerboltban szintén megpróbált vásárolni, de a kosárba rakott termékeket - a kártya időközben történő letiltása miatt - kifizetnie már nem sikerült.

A rendőrök a három személyt rövid időn belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:26, vasárnap | Helyi

Éjszakai vezetés – az okos karkötő nem enged elaludni

Személyre szabott módon figyeli és hívja fel a fáradó gépkocsivezetők figyelmét egy új technológia, amely egy uniós kutatás eredménye, amint arról a Horizon, az EU kutatási és innovációs magazinja hírt adott.

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.