Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. November 01. 20:58, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Szoros csata a megyei utánpótlás focirangadón

Szoros csata a megyei utánpótlás focirangadón

Az U13-as NB II. Közép-keleti bajnokságának Nógrád megyei rangadóján Balassagyarmat korosztályos csapata szoros csatában diadalmaskodott a Salgótarjáni Sportiskola ellen.

Az U13-as NB II. Közép-keleti bajnokságának Nógrád megyei rangadóján Balassagyarmat korosztályos csaőata szoros csatában diadalmaskodott a Salgótarjáni Sportiskola ellen.
Összeállítások, Balassagyarmat: Gulyás – Tucsek, Géringer T., Tálas, Kacsor – Balázs, Klinger, Varga, Szemesi – Gál, Géringer L. Salgótarján: Tóth - Nagy, Kiss, Simó, Orosházi - Baranyi, Zsély, Illés, Domán - Banka, Rácz.
Az első öt percben a hazai csapat alakított ki helyzeteket, ám a kezdeti nyomás és a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat: a 24. percben Rácz Dávid révén egy szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a Salgótarján. A gól rányomta bélyegét az első félidőre, ahol többnyire a vendégek birtokolták a labdát, a gyarmati fiataloknak nem sikerült egyenlíteniük.
A fordulást követően a hazaiak átvették a kezdeményezést, sorra alakították ki a helyzeteket, míg a Salgótarján SI kontrákra rendezkedett be. A második félidő tizennyolcadik percében Balázs Simon Péternek egy védelmi hibát követően sikerült egalizálnia. Ezt követően mindkét csapat kinyílt, és sok helyzet kísérte végig a mérkőzés hátralévő részét. A találkozó hosszabbításában a gyarmatiaknak sikerült előnyt kovácsolni ebből a nagy iramból, amikor Gál Szilárd egy kontratámadás végén ért el gólt. Ezzel a találattal a Balassagyarmat 2-1-re győzött, így megerősítette első helyét a tabella élmezőnyében és hat ponttal áll a második Soroksár előtt.
Az U15-ösök mérkőzése 9-0-s hazai győzelemmel zárult A következő fordulóban a Salgótarján SI az FC Golball-94 csapatát fogadja, míg a Balassagyarmat SE Gödöllőre látogat.
Vaskor Máté

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.

2024. Április 18. 11:21, csütörtök | Helyi

Öttusa vk - Nagy mezőny jön Budapestre, a szövetség pályázik a 2027-es vb-re.

Az olimpiai kvalifikációs időszak végéhez közeledve egyre kiélezettebb az öttusázók versengése a párizsi kvótákért.

2024. Április 18. 08:21, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Hideg reggel, hűvös, szeles délután.

Keleten, délkeleten indulhat esősen a reggel. Napközben a napos, gomolyfelhős idő mellett elszórtan fordulhatnak elő záporok,