Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Szeptember 19. 11:09, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Szondi György Díjban részesült a megye két rendőrkapitánysága

Szondi György Díjban részesült a megye két rendőrkapitánysága

A Balassagyarmati, valamint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság is átvehette az idei évben a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől Nógrád Megye Szondi György Díját.

A Nógrád Megyei Önkormányzat 2022. szeptember 17-én a megye névadó településén Nógrád községben rendezte meg a XVI. Nógrádi Megyenapot.

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése a megyében nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása, kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Szondi György Díjat adományozott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balassagyarmati, és Bátonyterenyei Rendőrkapitánysága részére. A megtisztelő díjat a nógrádi Hesz Mihály Általános Iskolában megrendezett ünnepi közgyűlés keretein belül Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke adta át Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetőjének, valamint a Balassagyarmati Rendőrkapitányságot képviselő Belovai Róbert rendőr alezredes, kapitányságvezető, Danyik Donát rendőr őrnagy, bűnügyi osztályvezető-helyettes és Fábián Bertold rendőr alezredes, rendészeti osztályvezető részére.

Gratulálunk az elismeréshez a díjazott rendőrkapitányságoknak, valamint munkatársainknak és további munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.