Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2020. Augusztus 21. 07:48, péntek | Sport

Szomorú Miskolc

Szomorú Miskolc

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye és sajnos nem pozitív értelemben. Elveszítettük egy társunkat, egy öreg harcost, aki még annak idején, a hőskorban a csapatunk tagja is volt, nem egyszer navigált Dudinszky Istvánnak a 90-es években, jó pár évet eltöltött az egyesületünkben! Nyugodj Békében Tóth Zsolti!

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Már nem indult jól a Miskolc Rallye a számunkra, hiszen Klausz Kristófék autójában a prológ előtt meghibásodott egy computer, így csak etap program volt az autón. Gyorsan beszereztünk párat belőle, köszönet mindenkinek, aki adott kölcsönbe, de sajnos kiderült, ezt a fajtát össze kell tanítani az autó többi részével, amihez csak az M-Sportnak van eszköze, így Kristófék el sem rajtoltak az 1-es gyorson.


Turán Frigyesék, akik ismét egy előfutó miatt várakoztak vagy 10 percet, a kihűlt gumik miatt az első gyors 4.-ik kanyarjában lecsúsztak az útról és csak nagy szerencsével keveredtek vissza az útra, jó pár másodpercet veszítve. Ehhez képest az egy tizedes hátrányuk az elsőhöz képest remek volt. A 2. gyorson egy picit emiatt óvatosabbak is voltak, így az 1,8 mp hátrány, bizakodásra adott okot.
Ezután tudtuk meg a tragikus baleset hírét, ami az egész csapatot letaglózta. Zsolti a Ritmus Asénak is volt tagja, Korda Erikéknél is versenyzett nem is olyan régen, így mindannyiunk régi ismerőse volt. Zsolti, aki számtalan borulást látott és úszott meg karcolás nélkül, úgy ment el, hogy azt csinálta, amit imádott. Kitartást kívánunk a családjának!
De az élet sajnos, vagy hál’ istennek nem áll meg, így sportemberekként készülünk az Eger Rallye-ra, kicsit mindenki érte is fog versenyezni!
A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Kft, , Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Multikomplex Budapest Kft/CATA, RIWAX.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 10:40, kedd | Sport

Supercarban is dobogón a Korda Racing

Kiváló eredménnyel mutatkozott be a rallycross szakágban a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapata, a magyar bajnokság idei első fordulójában Benyó Máté a harmadik helyet szerezte meg a bivalyerős Supercar mezőnyben.

2021. Május 08. 11:17, szombat | Sport

Korda Racing már a Rallycrossban is

A rallysport, a motoros enduro és a motocross szakágak mellett az idei versenyszezonban a rallycross szakágban is saját csapatot indít a Korda Racing, három fiatal versenyzővel a magyar bajnoki futamokon.

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.