Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 05. 18:29, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Sziget - Ingyenes online közvetítés három színpadról

Sziget - Ingyenes online közvetítés három színpadról

Három színpad koncertjeit követhetik online adásban azok, akik nem mennek el a Sziget fesztiválra - közölték a szervezők hétfőn, a rendezvény mínusz 1. napján az MTI-vel.

Az összegzés szerint a Simple Sziget 2013 elnevezésű ingyenes online alkalmazás segítségével lehetnek részesei az érdeklődők a pop-rock nagyszínpad, az OTP Bank Világzenei színpad és az A38 színpad műsorának az idei fesztiválon.
A Simple Sziget 2013 online közvetítést Ustream technológián keresztül láthatják azok, akik nem tudnak részt venni az idei fesztiválon - közölték a szervezők az MTI-vel.
Az online közvetítés a www.ustream.tv/simple-sziget2013 linken érhető el. A pop-rock nagyszínpad, a világzenei és az A38 színpad koncertjei otthonról, mobiltelefonról és tabletről is elérhetők. A fesztiválélményre vágyók többek között a Ska-P, a Skunk Anansie, a Leningrad és a The Fratellis zenekarok koncertjeit láthatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során