Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 19. 14:17, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Őszi akciók nyáron

Őszi akciók nyáron

Akár 70 százalékos árengedménnyel is találkozhat a kitartó vevő az idei nyári vásáron. Nem árt azonban odafigyelni, nem akarják-e átejteni a kereskedők a figyelmetlen vásárlót - olvasható a Magyar Nemzetben.

Bár hagyományosan július elején kezdődik a nyári vásár, idén már két-három héttel korábban az áruházak polcaira kerültek az akciós termékek. Így várhatóan két teljes hónapig válogathatnak az olcsóbb áruk között a vevők. Az idei nyári vásár abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a válság évei alatt adott számos kedvezmény miatt most sok esetben kisebb az engedmény, mint korábban. Bár valamilyen mértékű leárazás minden területen megtalálható, a legnagyobb akciókat a ruházati boltok indították el.

A tapasztalatok szerint újdonság, hogy az idei vásáron már az őszi ruhakollekció darabjai is megjelentek. Ez nem is csoda, hiszen kell a bevétel: a 2008-ban elért rekordforgalom óta a ruházati üzletek száma negyedével esett vissza, forgalmuk még tavaly sem érte le a két évvel korábbi szintet. Hatszázalékos, tízmilliárd forintos forgalomcsökkentést szenvedtek el. (rá)

Címkék: vásár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.