Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Március 02. 14:44, szerda | Helyi
Forrás: police

Szexuális erőszak Salgótarjánban - videóval

Szexuális erőszak Salgótarjánban - videóval

A rendőrök 22 órán belül elfogták, és őrizetbe vették a 19 éves férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 20 óra 38 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy lány sérelmére bűncselekményt követtek el. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, egy fiatalkorú lányt 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben, Salgótarján belterületén, az utcán, egy fiatal férfi leszólított, megfenyegetett, majd karjánál fogva egy üres telekre húzott, ahol szexuális erőszakot követett el vele szemben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a forró nyomos intézkedések és a széles körű adatgyűjtést követően 22 órán belül azonosították és rejtekhelyén, egy salgótarjáni ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves miskolci férfit. A rendőrök B. Józsefet a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2016. február 18-án elrendelt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.