Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Október 15. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Számítógépet lopott

Számítógépet lopott

Egy könyvtárba tört be a 41 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül elfogtak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonon tett bejelentést egy polgárőr, miszerint a sámsonházi könyvtárba ismeretlen tettes betört.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen adatgyűjtést végeztek, ennek eredményeként rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 41 éves helyi lakost. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. S. 2015. október 13-án a késő esti órákban az önkormányzat tulajdonában lévő könyvtár ajtaját kifeszítette, majd az épületből egy számítógépet és egy monitort tulajdonított el, melyeket egy ingatlan padlásán elrejtett.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, az eltulajdonított tárgyakat felkutatták és lefoglalták. B. S.-t a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.