Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Szeptember 09. 08:48, péntek | Helyi
Forrás: police

Szabálysértésért őrizetbe vétel

Szabálysértésért őrizetbe vétel

Egy 61 éves férfi tulajdonított el több terméket az egyik balassagyarmati boltból.

Egy balassagyarmati áruházból érkezett bejelentés a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. szeptember 8-án 11 órakor, miszerint egy férfit lopáson tetten értek.

A 61 éves férfi a boltban egy kerékpártartozékot és egy karórát a dobozából kibontott, majd azokat a szatyrába rejtette és a pénztár vonalán fizetés nélkül átvitte. A drégelypalánki lakos cselekményét a biztonsági őrök észlelték, ezért a rendőrök kiérkezéséig őt a helyszínen visszatartották. A járőrök Sz. Lajost a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Címkék: Balassagyarmat, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 20:47, kedd | Helyi

Záporos-zivataros szerda.

Virradóan még többfelé készülhetünk záporokra, zivatarokra, majd napközben ezek egyre inkább az ország keleti-északkeleti felére koncentrálódnak, de délután nyugaton és délen is előfordulhatnak elszórtan.

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.