Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Január 25. 15:15, csütörtök | Helyi
Forrás: SkandiTrend

Stílus a lakberendezésben – SkandiTrend

Stílus a lakberendezésben – SkandiTrend

A cég 2011-ben webáruházként indult, elsősorban a vintage stílusú konyhai kiegészítők, a romantikus lakberendezés, a skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra egy olyan lakberendezési design-t juttassanak el, amely az itthoni lakberendezési kiegészítőkben, a belsőépítészetben kevésbé ismert és elérhető. Budaörsön a webáruház mellé 2015-ben üzletet nyitottak Budaörsön, ahol az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a különféle termékeket. A kínálatban az egyedi skandináv lakberendezés hangulata jelenik meg, a hagyományos dán márkák termékeiben.

A termékek között megtalálhatja a Green Gate egyedi mintával tervezett porcelán és textil termékeit, a La Finess gyártó rusztikus, romantikus, provence hangulatát idéző darabjait, Susan Lordi Willow Tree szobrait, a Muránóból Velence mellől származó egyedi üveg ékszereket is. A termékek között válogathat a romantikus stílusú porcelán bögrék és tálak, párnahuzatok, gyertyatartók, rusztikus stílusú porcelán fogantyúk, vidéki stílusú porcukorszórók, sütőformák, fűszertartók és textilek közül is. A webáruházakban lakásdekorációs eszközök különféle választékával várják az érdeklődőket a már megszokott, romantikus stílusú kínálat mellett.

Az általános lakás, illetve konyhafelszereléseken kívül (bögrék, porcelán tálak és tányérok) különleges, egyedi tervezésű darabokhoz is hozzájuthat. A kő a használati tárgyaknál, a tömörfa anyagok a bútoroknál, a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly. A világos színek is előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult miliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák, a különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.