Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. December 02. 17:00, szombat | Sport
Forrás: MTI-SPANYOLORSZÁG

SSL Gold Cup - Döntős a magyar csapat!

SSL Gold Cup - Döntős a magyar csapat!

Bejutott a döntőbe a Berecz Zsombor vezette magyar együttes a Star Sailors League Gold Cup elnevezésű versenyen, amely a vitorlázók csapat világbajnokságának is tekinthető.

Az egyfutamos szombati elődöntőben, amelyben Magyarország volt az egyetlen tengerrel nem rendelkező ország a nyolc nemzet között, Új-Zéland, Franciaország és Spanyolország volt a csoportellenfél, s a spanyolok mögött a második helyen sikerült továbbjutni. A másik ágról az olaszok és a hollandok kerültek a vasárnapi fináléba, amely ugyancsak egy futam alapján dől majd el.
A Kanári-szigeteken zajló eseményen a Sámánok elnevezésű magyar gárda a legjobb 32 között kapcsolódott be a küzdelembe, amely 56 nemzet csapatával indult, és minden résztvevő ugyanolyan SSL 47-es hajóval száll vízre.
A magyar csapat kapitánya a tokiói olimpián Finndingiben ezüstérmes Berecz Zsombor.

A csapat teljes névsora:
Adorján Csaba, Bakóczy Róbert, Berecz Zsombor, Goszleth Marcell, Gyapjas Zsombor, Huber Lél, Lillik Ákos, Majthényi Szabolcs, Németh Áron, Németh Domonkos, Takácsy Levente, Tomai Balázs, Varjas Sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.