Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Március 27. 13:00, kedd | Helyi

SRT. Rallysprint Szirák-Vanyarc Sziklai Péter Gyenes Attila beszámoló

SRT. Rallysprint Szirák-Vanyarc Sziklai Péter Gyenes Attila beszámoló

Szezonon innen, de egy versenyen már túl…

Sikeresnek mondhatóan, jó kedvvel, és töretlen lendülettel nyugtáztuk, a múlt hétvégi Szirák-Vanyarc Rallysprint versenyt.

Az autó egy korábban tervezett váltócserén kívül, teljesen elkészült. Megérkezett az új futómű, a karosszéria elemek is javításra kerültek a tavalyi év hibái után, valamint a kedvünk is kiváló volt a jó idő miatt. Természetesen a csapatot kicsit megviselte a hajnali indulás, de a nagyszerűen szervezett verseny és az autónk felkészültsége, valamint az időeredmények minden fáradságot feledtettek. Sikerült a kitűzött célt teljesíteni, hiszen a H3 kategóriát magasan nyertük és az abszolút értékelésben is sikerült a legjobb 10 közé kerülni.
„Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Az autó is hibátlanul működött az utolsó gyorsig, ahol elvesztettünk néhány másodpercet egy árokjárás és a váltó összeakadása miatt. Vannak még állítási gondjaink, és az első fékünk is túlzónak bizonyult, hiszen a Skoda eleje rendkívül könnyű, valamint a futómű geometria amit meg kell még tanulnunk és be kell jól állítani. Reményeink szerint az autó még stabilabb lesz.
Ezeket leszámítva, az autó jól működik, így a magasabb kategóriájú autók is közelebb kerülhetnek. Természetesen ez a verseny ez az eredmény és az autó sem sikerülhetett volna így a csapat nélkül. Köszönjük ezúton is srácok!”
Az abszolútban elért eredmény a kihívás. A cél, előrébb végezni ezen a listán. Hamarosan videók és fotók is érkeznek mekyeket folyamatosan fogunk feltölteni. A következő versenyünk az április 15-én megrendezésre kerülő Kazár Rallysprint lesz.

Köszönjük az elismerést mindenkinek, valamint a szponzorainknak a támogatást:
Salgóbox
KiViSzI színházi műhely www.kiviszi-szinhaz.hu
Imbusztrade Kft. www.imbustraed.info.hu
Sziklai Kft. www.sziklai.hu
S-Auto Kft. www.sauto.hu
Globál Auto
Pulzus Fitness terem

Címkék: gyenes, rally, skoda, srt, sziklai, szirák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.