Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. December 19. 07:00, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sportmenedzsment, Prémium rendezvények és Médiaválogatott - VIDEÓK - FOTÓK

Sportmenedzsment, Prémium rendezvények és Médiaválogatott - VIDEÓK - FOTÓK

A pénzügyi és építőipari szektorból érkezett Botka István élete a Prémium Média & Sport Management Zrt. megalapításával teljesedett ki.

A sportmenedzserként végzett üzletember nagy tiszteletnek örvend a sportmenedzsment és rendezvényszervezés terén.

„Sportvezetőként már a 2000-es évek eleje óta benne vagyunk a sport világában, a zenei téren is voltak próbálkozásaink. A Prémium Csoport 2017 év elején kezdte meg működését. – kezdi Botka István, aki büszkén mesél az elmúlt időszak sikereiről - nagy örömmel tekintek vissza a Superfight Series Hungary 6. küzdősport gálánkra, ami immár a hatodik volt pár év alatt. Az erősember versenyek szinte minden fajtájában jelen voltunk az utóbbi években. Kosárlabda tornák is rendszeresek minden esztendőben, van, ahol már 30-nál tartunk. Ezen kívül szerveztünk már Masters Erőemelő Európa-bajnokságot, motorcsónak modell Európa-kupa futamot, Nemzetek Ligája Erősember versenyt, Ergométeres evezős OB-t és a Média Válogatottal jegyzünk két világrekordot is, melyre nagyon büszkék vagyunk. Olyan ismert emberek kerültek a csapatunkba, mint Fésűs Nelly, Vajtó Lajos, Katus Attila, Katus Tamás és Keller József. Élmény velük dolgozni, igazi profi mentalitás, semmi sztárallűr.”

A koronavírus hatását sajnos ők is megérezték, de Botka Istvánt sosem hagyta el optimizmusa. Ennek köszönhetően ezt az évet így összegzi:

„Legnagyobb sajnálatunkra sok nemzetközi versenyünk elmaradt. Azonban megsűrűsödtek a hazai versenyek. Korábban említettem már erősember versenyeket, ezek közül a zászlóshajó a Prémium Liga kupasorozat, a Téli Strongman Liga és a hölgyeknek szervezett Girlpower versenyek. Ezen kívül a Skót Felföldi Játékok bajnokságának két fajtáját is jegyezzük. Nagy élmény volt az ergométeres evezős OB is, mely két nap alatt közel 1800 versenyzőt mozgatott meg. Elindult a kosárlabda bajnokság is, de most a legkevésbé sem hasonlít bajnokságra. A vírus keresztülhúzza a legjobban tervezett programokat is. Mindegy, bizakodóak vagyunk, nagy kedvencünk ez a sportág. Nem szeretném kihagyni a Média Válogatott szerepléseit sem, bárhol lépnek pályára az országban, elismerés övezi teljesítményüket.”

A Prémium Rendezvényszervező Zrt. a Médiaválogatott mellett többek között támogatja Cseh Lászlót, Csipes Tamarát, Jakabos Zsuzsannát, Bernek Pétert, Kiss Balázst, Lucz Dórát, Lakatos Zsanettet, Szilágyi Vilmost, Kiss Annát, az Alba Fehérvár kosárlabda csapatát, Juhász Pétert, és a Tabi Fittnes S.E.-t.
A leírtakon túl természetesen több jótékonysági kezdeményezés mellé is állnak, a legaktuálisabb a RUN Free (www.runfree.hu) nevű virtuális futóverseny, amelyben Alapítványoknak és a koronavírus elleni védekezés segítésére gyűjtenek.
„Mindig adj vissza!” Valahogy én is így vagyok ezzel. Ha az élet ad neked – amiért persze megdolgozol – de mégis, abból mindig vissza is kell adnod olyanoknak, akik ezt megérdemlik, vagy rászorulnak. – zárja mondandóját Botka István, egy példaképét idézve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára