Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 20. 15:02, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Valószínű kevesen tudják Solti Ádámról, a Barátok közt sármos színészéről, hogy két éve már, hogy teljes életmódváltáson esett át. Szénhidrát szegény étkezéssel és napi edzésekkel több, mint tíz kilótól szabadult meg.

A korábban modellként és a Non Stop énekeseként is ismert fiú így méltán büszke kidolgozott felsőtestére és állóképességére. Pár hónappal ezelőtt pedig a magánéletében is változás történt, amikor megismerte a nála 16 évvel fiatalabb kedvesét, a hasonlóan gondolkodó, Bernadettet.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

„Bernivel a közösségi oldalamon keresztül ismerkedtem meg. Ismerősnek jelölt, majd eltűnt a jelölése. – emlékszik Ádám – én utána rögtön ki írtam az üzenő falamra, hogy bejelölt egy kedves fiatal lány, de az óta nem látom a felkérést, tegye, meg újra legyen szíves. Néhány nap telt el és Berni újra jelentkezett. Hosszú chateléses napok és hetek után találkoztunk először. Majd egyre sűrűbben. A kedves, intelligens törékeny lány rögtön megfogott.”

Hamar kiderült, hogy Bernadett is éppen ugyanazt az életmódváltó folyamatot és programot követi, mint kedvese. Ő nem a kilóiból szeretett volna veszíteni, hanem egészségesen étkezni. De nem ez volt az egyetlen közös nevező bennük. Ugyanis mindketten nagyon romantikus lelkűek, szeretik a szerelmes filmeket és a Valentin napot is.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Közös döntésük volt, hogy mivel az utóbbi időben Ádám elfoglaltságai és Berni tanulmányai miatt kevés időt tölthettek együtt, a szerelmesek napjának közeledtével az ország legromantikusabb szállodájában szeretnének ünnepelni.

„Ez az első Valentin napunk együtt – veszi át a szót, a nyilvánosságot eddig kerülő, Bernadett – szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni kettesben egy romantikus helyen, ami úgy gondolom nagyon jól sikerült.”

Az egerszalóki mesés hotel 1001 éjszakát idéző világában a fiatalok gerlepárként turbékolhattak. Minden adott volt, hogy romantikus napokat töltsenek el.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

„Elbújtunk egy kicsit a külvilágtól. A szobánk ajtaját magunkra zárva végre csak ő volt és én. A meghitt pillanatok vették át a tanulás és a forgatás helyét. Mivel mindketten wellness függők vagyunk a török fürdőt a hammamot semmiképpen sem szerettük volna kihagyni. Berni imádja, amikor masszírozom, bár kőágyon habbal borítva még nem tettem, de valahogy most az is finom volt. Együtt lazítottunk az infra fényterápiában, de a legjobban a massai fürdőben relaxálhattunk, ahol még el is aludtunk. – meséli Ádám mosolyogva. A kedvesem szemében olyan csillogást láttam, amit eddig még ritkán, a hab pedig az volt a tortán, amikor a vacsora után a zongorán előadtam egy dalt neki.”

Ádám és fiatal kedvese szeretné kapcsolatát mielőbb szorosabbra fűzni. Bernadett családja rögtön befogadta a sármos fiút, és fordítva is örültek Ádám szülei. Elmondásuk szerint a következő lépés már az összeköltözés lesz. A közös edzések, diétás étrend összeállítások és a romantikus Valentin nap után immár jól fog esni ha, majd minden reggel egymás mellett ébredhetnek.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára