Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Július 06. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Skuczi Nándor a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje

Skuczi Nándor a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje

A Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármester-jelöltet az őszi önkormányzati választáson.

Az ország 85 százaléka tud majd Fidesz-KDNP-s jelöltre szavazni ősszel .893 jelölt fideszes lesz és 274 függetlent támogat a párt. A tízezer lakos feletti városok közül 164, az annál kisebb településeken 1003 helyen lesz polgármester-jelöltjük.
Borsod és Zala megye kivételével a megyei közgyűlési elnök-jelöltekről is döntött az országos választmány. Baranyában Nagy Csaba, Bács-Kiskunban Rideg László, Békésben Zalai Mihály, Csongrádban Kakas Béla, Fejérben Molnár Krisztián, Győr-Moson-Sopronban Németh Zoltán, Hajdú-Biharban Pajna Zoltán, Hevesben Szabó Róbert, Jász-Nagykunban Kovács Sándor, Komárom-Esztergomban Popovics György, Nógrádban Skuczi Nándor, Pestben Szabó István, Somogyban Jakó Gergely, Szabolcsban Seszták Oszkár, Tolnában Fehérvári Tamás, Vasban Majthényi László, Veszprémben Polgárdy Imre a kormánypártok jelöltje.
A kormánypártok augusztus 21-én kezdik gyűjteni a támogatói aláírásokat az önkormányzati választás előtt, jelöltjeiktől pedig azt kérik, hogy a gazdaság erősítését és a munkahelyteremtést helyezzék programjaik középpontjába.

Címkék: Skuczi Nándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.