Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Október 31. 11:17, csütörtök | Helyi

Síruha, síkabát, snowboard kabát, sínadrág – Síruházat érkezett a Tchibo webáruház heti kínálatába

Síruha, síkabát, snowboard kabát, sínadrág – Síruházat érkezett a Tchibo webáruház heti kínálatába

Bár a havas hegyoldalakért egy kis időre van még szükség, a téli sportok szerelmeseinek már most érdemes felkészülniük, hogy semmi se álljon az útjukba, amikor végre neki lehet vágni a hófehér hegyoldalaknak!

A Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal sífelszerelések, snowboardfelszerelések, valamint ezekhez passzoló hasznos kiegészítők közül válogathatunk a család minden tagjának, hogy vidáman és kényelmesen élvezhessük a téli kalandokat!

A női síkabát, snowboard kabát két színben (khaki és sötétkék) található meg a kínálatban, 34-től egészen 46-os méretig, így mindenféle testalkatú télisport-rajongó találhat megfelelő méretűt magának a High Performance bevonattal, lezárt varrásokkal és környezetbarát ecorepel® impregnálással készült darabok közül. A maxi hosszúságú kabát ezen megoldásoknak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző, és akár 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll! A kapucni és a hátrész meleg plüssbéléssel készült, magasan záródó gallérja kívül rekeszti a hideget, emellett több zsebe is van (két oldalsó, bevágott, egy cipzáras mellzseb, egy síbérlettartó és egy belül kábelvezetéssel ellátott tároló), hogy sport közben is kéznél lehessenek a legfontosabb apróságok. A tökéletes kényelem érdekében mind a derékrész, mind az ujjvégek bősége állítható, előbbi húzózsinórral, utóbbi pedig tépőzárak segítségével.

Vidám sárga és világoskék színben, 36-46-os méretig kapható a női síkabát, amely puha, meleg köztes rétegével gondoskodik az optimális hőszigetelésről, emellett pedig High Performance laminált rendszerrel és a lezárt varrásokkal lesz vízhatlan, szélálló és lélegző. Környezetbarát ecorepel® impregnálással ellátott külső anyaga max. 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, kapucnija pedig állítható magasságú és bőségű, de ha nincs rá szükség, akkor akár teljes egészében le is vehető. Zsebeiben és hátrészén meleg polárbélés található, alul pedig a hófogón kívül húzózsinóros alsószegéllyel is védekezhetünk a hó ellen egy esetleges eséskor, elöl pedig kétutas cipzárral záródik – praktikus és csinos viseletet biztosítva a sípályákon is!

Ha igazán professzionális darabbal vágnánk neki a lejtőknek, akkor a korall színben kapható női softshell kabát mindenképpen kerüljön fel a listára, amiből választunk! A 34-es mérettől egészen 46-osig kapható darab ugyanis egyesíti magában az eddig látott kabátok legjobb tulajdonságait, mint amilyen a High Performance laminált rendszer vagy épp a környezetbarát ecorepel® impregnálás – és még hozzá is ad ezekhez! Külső anyaga max. 5.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, ráadásul rugalmasságával különösen szabad mozgást biztosít. Az optimális hőszigetelésről ennél a kabátnál a könnyű, mégis meleg High Loft köztes réteg gondoskodik. Rengeteg zsebe van, a hófogója levehető, ujjvégei pedig ergonomikus kialakításúak - a tökéletes sportélményért!

A női softshell sínadrág (34-től 46-ig méretezve) szintén High Performance bevonattal, lezárt varrásokkal és környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, magasan szabott derékrésszel, amiben meleg polárbélés található a vese- és a hátrészen. Rugalmas külső anyagához – amely rendkívül kényelmes viseletet biztosít – 3M™ Thinsulate™ Insulation kialakítás társul az optimális hőszigetelés érdekében, miközben a nadrág akár 5.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. Az előformázott térdrész mellett a nadrágszárak belső oldalán található strapabíró CORDURA® megerősítés, valamint a vízálló hófogó is bizonyítja, hogy profi darabról van szó, amelyen rejtett cipzár, két kapocs és tépőzár gondoskodik a biztos tartásról, két bevágott zsebe pedig elegendő helyet biztosít mindennek, amit a pályán is szeretnénk magunknál tartani.

A Tchibo webáruház teljes kínálatában rengeteg további megoldást találunk mind ruházat, mind kiegészítők terén, szóval, ha tervben van egy téli sítúra, de még nincs meg hozzá minden, akkor érdemes átnézni a teljes kínálatot, nehogy lemaradjunk valamiről!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.