Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Május 15. 07:20, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Sínek közé esett kislányokról tett hamis bejelentést egy metrót lekéső férfi

Sínek közé esett kislányokról tett hamis bejelentést egy metrót lekéső férfi

Lekéste a metrót egy 23 éves férfi a fővárosban kedd este, ezért dühében azt állította a Budapesti Közlekedési Központ diszpécserének a segélyhívón keresztül, hogy két kislány a sínek közé esett a Bikás park megállóban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság police.hu oldalra feltöltött közleményének szóhasználata szerint B. Jusztin így „állt bosszút”, amiért előtte zárták be a szerelvény ajtaját.

A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot és értesítette a biztonsági szolgálatot, miután azonban kiderült, hogy a férfi indokolatlanul jelentett vészhelyzetet, értesítette a rendőrséget.

A járőrök kiérkezéséig B. Jusztint a biztonsági szolgálat visszatartotta.

A férfit közérdekű üzem megzavarásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók – olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.