Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Március 20. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Sikeres volt a munkahelyi képzés a regionális vízműnél

Sikeres volt a munkahelyi képzés a regionális vízműnél

Közel 100 fő munkavállaló oktatását finanszírozta az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) a 2013. 03. 29-én elnyert TÁMOP-pályázat keretén belül.

A 12,6 millió forintos támogatási összegből ötféle képzést indítottak, amely összesen 117 képzettség megszerzését eredményezte. A program 2013 júliusától 2014. január végéig tartó időszakában többek között tűzvédelmi, infokommunikációs technológiák, angol nyelv és LEAN - menedzsmentoktatás is szerepelt a palettán.
A pályázaton elnyert 12,6 millió forintos támogatást a Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében víziközmű-szolgáltatást végző ÉRV ZRt. a humánerőforrásának fejlesztésére fordította. A projekt lebonyolításának 38 hete alatt a Kazincbarcikán és Salgótarjánban szervezett képzéseken 93 fő vett részt; és a munkavállalók összesen 117 képzettséget szereztek meg az oktatások végén - a mindennapi munkavégzéshez szükséges korszerű tudás és hatékonyság biztosítása érdekében.
„Munkatársaink teljesítménye nem csupán elhivatottságuktól, hanem a folyamatosan naprakész felkészültségüktől is függ, így vállalatunknál nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásokra. Meggyőződésem, hogy a megvalósult képzések hozzájárultak ahhoz, hogy szolgáltatásainkat továbbra is magas színvonalon biztosíthassuk ügyfeleinknek.” – mondta el a projekt lezárása után Ritter Géza, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója.
Az egészséges ivóvízellátással, valamint a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos munkák jellege, illetve az integrációs szerepvállalással járó területi növekedés okán a projekt keretében sor került a napi karbantartáshoz, üzemzavar-elhárításhoz, vízminőség-ellenőrzéshez és víztisztításhoz szükséges tudás fejlesztésére, támogatva a céghez újonnan került kollégák oktatását is.
A programban indítottak képzéseket klórgázkezelői és a tűzvédelmi felkészültség biztosítását célzó tematikában, de sor került angol nyelv és infokommunikációs technológiák oktatására, valamint LEAN-képzésre is.
A TÁMOP-projekt sikere a folytatásra, az eredmények továbbvitelére ösztönzi az ÉRV menedzsmentjét és kollektíváját, a képzések a jövőben is a vállalaton belüli fejlesztés fontos részét képezik majd.

Képeslapküldő
Vissza a kezdőlapra

Címkék: TÁMOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.